Junior Account Manager Social Media in Hilversum OTE € 62.500

Wil jij werken als Junior Account Manager Social Media voor een gerenommeerde Social Media Organisatie? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je je bekwamen in het verkopen van innovatieve Social Deals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Account Manager Social Media ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van onze klantenportfolio. Je verkoopt social media aan mkb-ers en aan het retailers en je geeft advies betreffende de mogelijkheden binnen het portfolio. Je houdt je niet alleen bezig met het actief werven van nieuwe klanten, maar onderhoudt ook een uitstekende relatie met de reeds bestaande adverteerders. Hierdoor zal hij of zij continu goed op de hoogte moeten zijn en blijven van de huidige en toekomstige ontwikkelingen in social media branche.

De Ideale kandidaat:
Als Junior Account Manager Social Media beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je bent een gedreven account manager met minimaal 1 jaar ervaring in sales. Je bent een sterke, representatieve persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een echte New Business Hunter.

Wat beiden wij onze Junior Account Manager Social Media!
Een uitdagende functie als Junior Accountmanager Social media bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job Account Manager Social Media!
Wil jij meer weten over deze super leuke sales functie als Junior Accountmanager Social media! Bel dan snel met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv...

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: