Junior Account Manager Hardware in Haarlem OTE € 94.500,-

Wil jij ook Internationale Sales ervaring opdoen als Junior Accountmanager Hardware bij een snel groeiende Internationale IT organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Hardware verkoop je components voor computers en smartphones. Je benadert potentiële Internationale klanten. Je maakt afspraken met beslissingsbevoegden en zet deze om in deals. Daarnaast houdt je je bezig met relatiebeheer en de daaruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen.

Wij zijn op zoek naar:
De Junior Accountmanager Hardware beschikt over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Een tot vier jaar ervaring in de B2B Sales. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht. Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal is noodzakelijk, evenals een goede telefoonstem. Het spreken van een andere taal is een pre. Je hebt brede IT kennis en je bent een bewezen verkooptalent! Je bent een hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij!
Een uitdagende Internationale Sales als Junior Accountmanager Hardware waar New Business en Internationaal reizen een groot deel van je functie omvatten. De Junior Accountmanager Hardware verdient een passend salaris. Wij zorgen voor uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling. De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en je werkt in een dynamische Internationale omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld.

Enthousiast over deze Internationale Sales functie!
Wil jij meer weten over deze Internationale Sales functie van Junior Accountmanager Hardware! Bel dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Haarlem of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: