Broker in Utrecht OTE € 125.000

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Brokers. Ben jij die Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Broker ben jij good in the withinhalen of New Business and existing going clients. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te trainen als een handelaar in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je doel is een mix van nieuwe bedrijven en bestaande klanten. Als Broker worden je goede communicatieve vaardigheden en je bent een Sales tijger.

Wij zoeken:
A Broker heeft zich over een afgeronde HBO / WO-opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de Sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de wereld van beleggen. Over een winnaarsmentaliteit. Wij zijn op zoek naar die Broker die een groot netwerk wil opbouwen bij de top 2000. Je bent een New Business Hunter is ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Broker!
Een uitdagende verkooporganisatie met een snelgroeiende internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die ja hoog is, bonussen kunnen oplopen tot 25.000, - euro per maand. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Add to add more Broker veel ruimte om je te groeien. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning aan een persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast over deze Job als Broker!
Ben jij die gedreven Makelaar sterven Nieuw bedrijf Hunter gaat er altijd 200% voor gaat! Dan zijn we op zoek naar jou! Ga jij er altijd 200% voor! Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je CV graag tegemoet!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: