Accountmanager SaaS bij een Start-up in Amsterdam OTE €130.000

Wil jij ook als Accountmanager SaaS werken bij een snel groeiende Start-up in het centrum van Amsterdam! Ben jij die gedreven New Business Hunter? Heb je ervaring met het binnenhalen van de top 500. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager SaaS ben je bezig met het binnenhalen van Business bij de corporates. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen, als Accountmanager SaaS Solutions, in een dynamische markt met een breed scala aan oplossingen. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Ook ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe leads. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog. Verkoop van het gehele portfolio en eventuele maatwerkoplossingen voor geselecteerde klanten.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager SaaS heb je een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen een business-to-business omgeving als accountmanager.
Je bent verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken.
Je hebt kennis van SaaS & Cloud Solutions en je bent een hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Accountmanager SaaS!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager Saas bij een innovatieve Internationale organisatie. Wil jij ook een jaarsalaris boven het gemiddelde verdienen met daarboven op zeer hoge bonussen. De commissie voor realiseren van New Business maakt een fors deel uit van je salaris. Lease auto, laptop en I phone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager SaaS bij een Start-up!
Verkopen is a way of life, dat heb je in je! Ben jij Accountmanager Saas die graag scoort dan ben jij onze nieuwe collega! Ben jij die gedreven Solution Seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij meer weten over deze Sales job van Accountmanager SaaS!
Neem dan contact op met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je...

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: