Accountmanager Online Media in Almere

Wil jij ook meer € 65.000,- verdienen als Accountmanager Online Media bij een trendsettend Online Mediaorganisatie met een leidinggevende positie op de online markt? Dan is dit een unieke kans.

De Functie:
Als Accountmanager Online Media ben je bezig met de verkoop van beschikbare online media ruimte op de sites aan de top-500 adverteerders. De verkoopafdeling bestaat uit meerdere Account Managers, elk verantwoordelijk voor een specifieke klantgroep. Jij verkoopt de beschikbare online media ruimte op de sites in ons portfolio aan de top-500 adverteerders, reclame- en mediabureaus. Als gedreven sales ben je verder bezig met het onderhouden van contacten met bestaande klanten o.a mediabureaus en de directe adverteerders. Bezoeken van klanten en prospects.

De Ideale Kandidaat beschikt over:
Afgeronde HBO/WO opleiding en uitstekende communicatieve vaardigheden; resultaatgerichte instelling en natuurlijke drang om continu te scoren. Bewezen succesvol te zijn in het behoud en uitbouwen van bestaande klanten en werven van nieuwe accounts. Minimaal een jaar ervaring in de online Sales. We zoeken een hunter die beschikt over: doorzettingsvermogen; geen 9 tot 5 mentaliteit; creatief; resultaatgericht en enthousiast.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende Salesfunctie bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en smart phone behoren tot je standaard uitrusting. Verder bieden wij een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit”

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Online!
Verkopen is “ a way of life” Dat heb je in je. Ben jij die gedreven Accountmanager Online Media die ook goed is in New Business? Ga jij er altijd 200% voor? Heb je een “can do, will do”’ mentaliteit. Ben jij die gedreven Solution Seller die toe aan een volgende stap in zijn carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Neem voor meer informatie dan contact met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11. Of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: