Accountmanager New Business in Utrecht OTE € 125.000

In de Randstad zoeken wij in alle branches tientallen Accountmanagers New Business. Wil jij ook werken als accountmanager in de buitendienst en meer dan 10.000,- euro per maand verdienen! Mail dan nu je cv! Ben jij die new business hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij snelgroeiende internationale organisaties? Dan is dit een unieke kans!

De Functie:
Als Accountmanager onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om de langere, meer complexe acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen. Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en kan met klanten meedenken. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en bij prospects.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de business-to-business sales. Je bent verkoper met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Accountmanager ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies van meerwaarde te zijn bij onze klanten.

Wat bieden wij onze Accountmanager:
Een uitdagende functie als Accountmanager bij een innovatieve organisaties met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Leaseauto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job!
Wil je snel aan de slag als Accountmanager! App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Den Haag of Haarlem of mail je cv naar info@salestoppers.nl

 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op…

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: