Accountmanager New Business in Amsterdam

In de Amsterdam zoeken wij tientallen Accountmanagers Buitendienst. Wil jij ook meer dan 10.000,- euro per maand verdienen! Ben jij die New Business Hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij snelgroeiende Internationale Organisaties? Dan zijn we zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Buitendienst onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om de langere, meer complexe acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete oplossingen. Als Accountmanager Buitendienst weet je je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en kan met klanten meedenken. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en bij prospects.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Buitendienst beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar werkervaring in de business-to-business Sales. Je bent hunter met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te brengen aan onze klanten.

Wat bieden wij onze Accountmanager Buitendienst:
Een uitdagende functie als Accountmanager Buitendienst bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Leaseauto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Buitendienst!
Wil je snel aan de slag als Accountmanager Buitendienst, Bel of app dan nu met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Haarlem of Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je...

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: