Accountmanager Mobile Marketing in Utrecht OTE € 94.000,-

Wil je ook werken als Account Manager Mobile Marketing bij de marktleider op het gebied van Mobile Marketing? En bijna dan een ton per jaar verdienen bij een Internationale startup? Dan is dit een unieke kans.

De functie:
Wil jij ook werken als Account Manager Mobile Marketing bij de meest vooruitstrevende Mobile Marketing providers in Nederland? Jouw rol als Account Manager Mobile Marketing is het vinden van nieuwe relaties. Je bent verantwoordelijk voor het introduceren van ons bedrijfsconcept bij de top 500. Wij benaderen hun klanten snel en relevant. Je kunt met jouw enthousiasme en drive de ene na de andere afspraak realiseren en je helpt mee aan het opzetten van spannende, nieuwe campagnes.

De ideale kandidaat:
Als Account Manager Mobile Marketing beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt ervaring in de Sales maar starters mogen ook reageren. Je bent een hunter die gewend is om contacten koud te benaderen. Je bent hongerig, barst van de energie, en vind het heerlijk om te bellen, afspraken te maken en bij de klant te zitten. Targets zijn je uitdaging. Je bent gedreven en in staat zelfstandig de markt te bewerken. Je bent klantgericht, flexibel en hebt oog voor detail. New Business Hunter met consultative selling skills.


Wat bieden wij onze Account Manager Mobile Marketing!
Een uitdagende Sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling “the sky is the limit” Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Een laptop en mobiele telefoon behoren tot je standaard

Solliciteren:
Bel of app met Robert van leeuwen voor een afspraak bij ons op kantoor in Amsterdam of Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je...

 

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: