Accountmanager Life Sciences in Almere OTE € 140.000

Wil jij werken als Accountmanager Life Sciences bij een Internationaal werkende detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor Life Sciences. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager Life Sciences ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business. Je bent goed in het inventariseren en werven van je opdrachten bij de Top 500. Als Accountmanager Life Sciences ben je verantwoordelijk voor je eigen new business opportunity’s en relatiebeheer. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match. Je onderhoudt telefonisch en persoonlijk contact met je large-accounts. Je bent verantwoordelijke voor de Biotechnologie en FMCG Industrie. Als Accountmanager Life Sciences stel je een account development plan op en je realiseert je gestelde omzetdoelstellingen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Life Sciences beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling. Als Accountmanager Life Sciences ben je een gedreven persoonlijkheid en een teamplayer. Je bent een gedreven sales die goed is in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen. Je beschikt over het vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij onze Accountmanager Life Sciences!
Een geweldige sales functie als Accountmanager Life Sciences in een Internationale werkomgeving “training on the job”. Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van Team  Manager. Wil jij ook werken als Accountmanager Life Sciences bij een succesvol en snel groeiende Internationale organisatie, waarin work hard and have fun centraal staan. Een geweldige commissieregeling en bonussysteem. “The sky is the Limit”.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job in de arbeidsbemiddeling!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
Herken jij jezelf en wordt je enthousiast van deze vacature? Laat het ons dan snel mogelijk weten door je cv te mailen.
Je cv kan je mailen naar info@salestoppers.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!  

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: