Accountmanager HR Software in Den Haag OTE € 114.000

Wil je ook werken als Accountmanager HR Software bij een dynamische Internationale Organisatie? Dan hebben wij de ideale baan voor je!

Accountmanager HR Software is ervaren Sales Professional met kennis van de HR-markt. Het is een zeer afwisselende Sales functie waarbij New Business en relatiebeheer zeer belangrijk zijn. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business binnen de top-1000 organisaties in Nederland. Je hebt kennis van Software en de HR markt en kan je snel en goed inleven in de behoeften van de klant. Ook ben je als Account Manager HR Software flexibel en breed geïnteresseerd, waardoor je op niveau met je klanten kunt meepraten en onderhandelen. 

De ideale kandidaat`beschikt over:

Als Accountmanager HR Software beschik je over een afgeronde HBO of WO-opleiding. Ervaring in de Software Sales of HR branche. Je bent extravert en communicatief vaardig en klaar voor een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiende organisatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je beschikt over een hunters en winnaars mentaliteit.

Wat bieden wij onze Accountmanager HR Software!

Een uitdagende commerciële Sales Job bij een snel groeiende Internationale organisatie. Veel doorgroei mogelijkheden en opleidingsmogelijkheden Als Accountmanager HR Software verdien je een top salaris. Daarnaast maakt commissie voor realiseren van new business een fors deel uit van het salaris. Lease auto, laptop en smart-phone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager HR Software!
Wil jij meer weten over deze sales vacature? Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: