Accountmanager Binnendienst SaaS Solutions in Utrecht OTE € 46.500,-

Wil jij ook werken bij een snelgroeiende startup in Rotterdam Ben jij die gedreven New Business Hunter? Wil jij ervaring opdoen met het binnenhalen van de top 500. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Inside Accountmanager SaaS ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de corporates. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met een breed scala aan Solutions. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Ook ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe leads. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog.

De ideale kandidaat:
Als Inside Accountmanager SaaS beschik je over een afgeronde MBO/HBO opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de Sales. Je bent verantwoordelijk voor: behalen van je target en realiseren van meer omzet. Uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken.

Het team dat op jou wacht!
Een uitdagende Sales functie bij een enthousiast team van gedreven Inside Sales. Wil jij ook een jaarsalaris boven het gemiddelde verdienen met daarboven op zeer hoge bonussen. De commissie voor realiseren van New Business maakt een fors deel uit van je salaris. Uitstekende provisie regeling, The sky is The limit. Laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

Enthousiast over deze Accountmanager SaaS Job!
Ben jij een gedreven hunter en wil je je bekwamen in het verkopen innovatieve SaaS Solutions? Bel dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: