Accountmanager Automotive in Almere OTE € 46.500

Ben jij die gedreven Accountmanager Automotive en wil jij aan de slag bij een Internationaal Automotive concern? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager Automotive ben je goed in het overtuigen van je klanten die de showroom bezoeken en weet ook online aanvragen om te zetten in orders Je gaat aan de slag met een zeer diverse merkenportfolio. Je verloop is fysiek in de fysieke showroom als online. Als Accountmanager Automotive bied je onze klanten het beste van twee werelden. Aan de ene kant de kleinschaligheid, dicht bij de klant met een persoonlijke aanpak via de regionale vestigingen in heel Nederland. Aan de andere kant de voordelen van synergie, efficiëntie en professionaliteit, kan een grote organisatie kan bieden.

De Ideale kandidaat beschikt over:
Als Accountmanager Automotive mag je over een afgeronde MBO / HBO opleiding. Heb je twee jaar ervaring in sales. Goede mondelinge en bekend voorzieningenkingsvaardigheid. Kandidaten met Automotive-ervaring, danwel experience with the preference. Je bent woonachtig in de omgeving van Haarlem. Beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift en bent in het bezig van een B-rijbewijs.

Wat bieden wij onze  Accountmanager Automotive!
Een uitdagende Sales Job met goede arbeidsvoorwaarden, een uitstekende commissieregeling en bonussysteem. Ook intern zijn externe trainings- en trainingsmogelijkheden verzorgd. Leaseauto naar keuze en de laatste smartphone. Bij uitstekende prestaties is er de mogelijkheid om door te groeien naar vestigingsmanager.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job !
Ben jij die gedreven Accountmanager Automotive die er 200% voor gaat? Dan is dit de baan van je dromen. Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Haarlem of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: