Accountmanager Autolease in Almere OTE € 84.500

Ben jij die gedreven Accountmanager Autolease en ben je op zoek naar een Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager Autolease ben je goed in het binnenhalen van New Business en het beheren en uitbouwen van bestaande relaties. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het wagenpark door ons kan worden uitgebreid. Als Accountmanager Autolease bied je jouw klanten het beste van twee werelden. Aan de ene kant sta je dicht bij de klant met een persoonlijke en flexibele aanpak via de regionale vestigingen. Aan de andere kant de voordelen van synergie, efficiency en professionaliteit, die een grote Internationale organisatie kan bieden.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Autolease beschik je over:

  • Een afgeronde HBO/WO- opleiding;
  • Minimaal twee jaar ervaring in de B2B sales;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Ervaring & kennis opgedaan binnen de automotive branche is een pré;
  • Je bent woonachtig in de Randstad;
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Wat bieden wij onze Accountmanager Autolease!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager Autolease bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast profiteer je van maandelijkse trainingen en coaching
Wij bieden zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende commissieregeling en bonussysteem. The sky is the limit. Uiteraard geniet je van een leaseauto naar keuze, laptop en Smartphone behoren tot de standaarduitrusting.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job?
Ben jij die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat en wil je snel aan de slag als Accountmanager!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

Wij kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: