Account Manager Mobile Solutions in Den Haag OTE € 94.500

Wil jij ook werken bij een innovatieve Startup als Accountmanager Mobile Solutions bij toonaangevende organisatie op het gebied van Mobile Marketing en SaaS Solutions?​ Dan is dit een unieke kans.

De functie:
Ter uitbreiding en versterking van ons verkoopteam zoeken wij een Accountmanager Mobile Solutions. Een uitdagende Sales functie waarin je bezig bent met New Business en relatiebeheer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met onderscheidende Solutions. Als Account Manager Mobile Solutions ben je verantwoordelijk voor de verdere commerciële ontwikkeling van de branches en klanten. Op basis van de bestaande contacten en dienstverlening, dient de huidige omzet te worden verveelvoudigd. Het sterk uitgebreide portfolio van het bedrijf is hiervoor het uitgangspunt.

Je bent verantwoordelijk voor:
Het binnenhalen van New business en het opstellen van een verkoopplan waarin aangegeven wordt hoe de doelstellingen bereikt worden; Verkoop van het gehele portfolio en eventuele maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen; Klanten bezoeken en presentaties geven over Mobile Solutions en SaaS Solutions; Eindverantwoordelijk voor het uitbrengen en controleren van offertes; Voeren van onderhandelingen en hetsluiten van contracten.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Mobile Solutions beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt minimaal twee en maximaal tien jaar relevante Sales ervaring de Mobile Marketing of SaaS Solutions. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt commerciële ervaring binnen snel veranderende markt en bezit over een uitgebreid bewezen netwerk. Kennis van Mobile Marketing of SaaS Solutions.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende Sales functie bij een snel groeiende Internationale Organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend basissalaris en een provisieregeling zonder plafond, The sky is the limit.
We hebben veel aandacht voor coaching en persoolijke ontwikkeling en uiteraard krijg je een leaseauto, laptop en smart Phone.

Enthousiast over deze Sales Job bij een innoverende Start-up!
Bel of app dan Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Wij zien je cv tegemoet!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: