Account Manager Mobile Marketing in Zaandam OTE € 94.000

Wil jij ook werken bij een innovatieve Start-up als Accountmanager Mobile Marketing Solutions!? ​ Dan is dit een unieke kans.

De functie:
Ter uitbreiding en versterking van ons verkoopteam zoeken wij een Accountmanager Mobile Solutions. Een uitdagende Sales functie waarin je bezig bent met New Business en relatiebeheer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met onderscheidende Solutions. Als Account Manager Mobile Marketing ben je verantwoordelijk voor de verdere commerciële ontwikkeling van prospects en klanten. Op basis van de bestaande contacten en dienstverlening, dient de huidige omzet te worden verveelvoudigd. Het sterk uitgebreide portfolio van het bedrijf is hiervoor het uitgangspunt.

Je bent verantwoordelijk voor:
Als Accountmanager Mobile Solutions ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New business en voor het opstellen van een verkoopplan waarin aangegeven wordt hoe de doelstellingen bereikt worden; Verkoop van het gehele portfolio en maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen; Klanten bezoeken en presentaties geven over Mobile Marketing en SaaS Solutions; Eindverantwoordelijk voor het controleren van offertes; Voeren van onderhandelingen en sluiten van contracten.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Mobile Solutions beschik je over een afgeronde opleiding op HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal twee jaar relevante Sales ervaring de Mobile Marketing of Saas Solutions. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt commerciële ervaring binnen snel veranderende markt en bezit over een uitgebreid netwerk. Kennis van Mobile Marketing of Saas Solutions.

Wat bieden wij je:
Een uitdagende Sales functie bij een innovatieve Internationale Organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend basissalaris en een provisieregeling zonder plafond, The sky is the limit. We hebben veel aandacht voor coaching en persoolijke ontwikkeling en uiteraard krijg je een leaseauto, laptop en smartphone.

Enthoustiast over deze Sales vacature!
Spreekt deze uitdagende Sales functie je aan? Heb jij ervaring in Mobile Solutions of Marketing Solutions! Bel of app dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen voor een gesprek in Amsterdam: 06-502 659 11 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je …  

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: