Account Manager Cloud Solutions in Almere OTE €127.400,-

Ben jij die gedreven Solution Sellor en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je je bekwamen in het verkopen van innovatieve Cloud Solutions? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Account Manager Cloud ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande accounts verder uit te bouwen. Als Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de solutions die het beste bij hen past. Voor je klant ben jij de ‘spin in het web’ en ga je voor optimale klanttevredenheid.

Wij zijn op zoek naar:
Een Account Manager Cloud die beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt twee jaar werkervaring als accountmanager in de IT of aanverwante branche.
Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wat bieden wij onze Account Manager Cloud Solutions!
Een uitdagende Sales functie als Account Manager Cloud bij een innovatieve snel groeiende organisatie. Je krijgt een meerdere trainingen op het gebied van Cloud & SaaS Solutions. Verder ontvang je een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast een leaseauto, laptop en Smart Phone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze uidagende Sales Job!
Ben jij die SalesTopper die er altijd 200% voor gaat! Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je...

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: